Welkom op mijn Informatie pagina

(Social) Media Manager

Spreker & Presentator

Social Producer

Influencer Marketeer & Manager

Rugby Coach & Trainer

Hallo! Ik ben Zaid El Ouardani een twintigjarige ondernemer met een passie voor (social) media. Met ervaring in influencer management & marketing, film, tv, radio en social producties. Mijn ervaring deel ik graag aan toekomstige media fanaten dit doe ik tijdens georganiseerde gastlessen, inspiratie sessies of bedrijfspresentaties.

 • Leeftijd : 20
 • Locatie(s): Amsterdam | Hilversum | Bussum
 • Freelance: Parttime beschikbaar
 • E-mail: hello@zaidelouardani.nl
Kort biograaf

Al in 2009 begon Zaid met het maken van YouTube video’s. Vanaf 2012 heeft hij zich verdiept in het geen wat zich achter de schermen van YouTube afspeelt. Zo was hij in 2015 Channel Manager bij verschillende Multi Channel Networks. In 2016 werkte hij als Head of Influencers bij Alveum, het grootste MCN van België. In hetzelfde jaar haalde hij zijn eerste YouTube Certified papieren.
In 2017 was Zaid actief als Head of Artist bij Socialz, zijn eigen onderneming.
Waar hij verschillende influencers onder zijn hoede had, onder andere Jesse Hoefnagels en Mike Buiten (Gekkies). Ook verzorgt hij met Socialz marketingplannen voor bedrijven die hun onderneming online onder de aandacht willen brengen door samen te werken met influencers.

In september 2019 begon Zaid als Stagiar bij GoSpooky, na zijn stage periode bleef hij bij GoSpooky en werd hij actief als Jr. Social Media Manager bij GoSpooky. Waar hij o.a. werkt aan social media kanalen van verschillende klanten van GoSpooky en hier de productie taken uitvoert. Zaid werkte een langere tijd deze periode voor het Europese TikTok en Instagram account van JBL als Creative Producer. De geproduceerde video’s kan je terug vinden op het TikTok & Instagram profiel.

Vervolgens heeft Zaid een halfjaar gefreelanced voor verschillende klanten waar hij bezig was met short-video (TikTok & Reels) strategieën en pitches. Maar ook het concepten van branded content & opzetten van influencer campagnes heeft Zaid mogen doen voor verschillende bedrijven & organisaties.

Zaid deelt zijn ervaringen hierover op bijeenkomsten als spreker over online media en influencer management en marketing ook geeft hij gastlessen op scholen.
Hiernaast was Zaid één van de gezichten van de SIRE-campagne rondom hun 50-jarig jubileum, was hij in de rol als reporter actief bij NPO 3FM Tussenuur en onderdeel van de DenkTank op NPO Zapp.
Onlangs was Zaid ook te zien in de documentaire #Pestverhaal. 

Ervaring
Oct 2018 - Heden
Freelance Creative Producer, Social Media Manager, MARCOM, Influencers Specialist & Presentator
mei. 2020 - heden
Jr. Social Media Manager @ GoSpooky
Reimagining Storytelling for Social GoSpooky is a social first marketing agency that keeps leading brands at the forefront of social media. We capture attention at the speed of culture and advance the way social content is created and consumed through innovative strategies, content and distribution. We’re a team of designers, artists, entrepreneurs, writers and data junkies, who live and breathe emerging tech and constantly look forward.
dec. 2017 – apr. 2020
Head Artist & Content Partnerships @ Socialz
Socialz is een management bureau voor influencers & artiesten, gespecialiseerd in social media management en influencer marketing. Socialz is o.a. verantwoordelijk voor het management van Jesse Hoefnagels.
aug. 2018 - feb. 2019
Jr. Talent Manager | Productie Tieners @ Hot-Pepper
In mijn periode bij Hot-Pepper was ik verantwoordelijk voor de Talent Management van de cast van Tieners. Tieners is een YouTube kanaal waar jongeren tussen de 14 en 19 jaar verschillende opdrachten met elkaar doen, reageren op hit. Ook wat ik verantwoordelijk voor een stuk productie werk voor de opnamen dagen en in het speciaal Tieners Extreem .
Opleidingen & Stage
2017 - 2020
Media College | Media Management
Sept. 2019 - mei. 2020
Social/Project intern @ GoSpooky
mei. 2019 - juli. 2019
Online Cookie Collective - Productie Stagiair
OCC is een Creative Digital Production Partner in Amsterdam. De focus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van originele en authentieke online video content samen met bureau’s en merken. OCC maakt content waar mensen op zitten te wachten. OCC werkt o.a. voor Albert Heijn, Jaguar, Lassie, 20th Century FOX en produceerde De Film van Dylan Haegens & Project Gio
Skills
 • Adobe Photoshop, Premiere, Illustrations
  75%
 • Keynote
  90%
 • Microsoft Word, Powerpoint, Excel
  95%
 • Apple | MacOS
  95%
Testimonials